Gamborg Byg

​At bygge eget hus er indfrielsen af en drøm. Og for de fleste familier samtidig den største enkeltinvestering i deres liv. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige leverandør. 

Hos Gamborg Byg får I en samarbejdspartner, der mestrer byggeopgaven fra start til slut

Vi kombinerer jeres ideer, ønsker og behov med vores mangeårige erfaring, gode håndværk og effektive byggestyring. Og naturligvis til en fast pris. Sammen får vi jeres boligdrømme til at gå i opfyldelse.

Individuelle løsninger

Det er nu mere end 30 år siden, Gamborg byggede det første hus. Siden er der opført over syv hundrede Gamborg villaer. I størrelse, indretning og materialevalg spænder husene vidt, for vi leverer altid individuelle løsninger, tilpasset hver enkelt kunde. Det giver jer mulighed for at sætte jeres helt personlige præg på jeres nye hus.

​​

Ved venlig hilsen

Per Gamborg, Flemming Poulsen, Jan Jespersen og Ole Carstens

Indehavere af Gamborg Byg

​Når I vælger et Gamborg hus, er intet overladt til tilfældighederne. Vi har styr på tingene, ned til mindste detalje.

Såvel i planlægningsfasen som under selve byggeriet kan i derfor være trygge ved, at opgaven bliver løse til aftalt tid og pris. Og i en permanent høj kvalitet. 

Dette sikrer vi gennem en fast stab af erfarne og kompetente medarbejdere til at styre den efterfølgende byggeproces. Også disse medarbejdere har altid kunden i fokus, hvad enten de er i funktion ude på byggepladsen eller hjemme ved skrivebordet.

Om firmaet

​Gamborg Byg ApS​

CVR: 34725306

Kontakt firmaet

​Tlf. 8662 8540

E-mail: gamborgbyg@mail.dk

​Kontakt Per, Jan,

Ole & Flemming

​​Per: 2163 8540

Jan: 2463 0304

Ole: 2463 1709

Flemming: 2120 4910

​Adresse

​​​Farvervej 3,​

8800 Viborg