Om Gamborg Byg

​At bygge eget hus er indfrielsen af en drøm. Og for de fleste familier samtidig den største enkeltinvestering i deres liv.

Gamborg Byg

​At bygge eget hus er indfrielsen af en drøm. Og for de fleste familier samtidig den største enkeltinvestering i deres liv. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige leverandør.

​Hos Gamborg Byg får I en samarbejdspartner, der mestrer byggeopgaven fra start til slut

​Vi kombinerer jeres ideer, ønsker og behov med vores mangeårige erfaring, gode håndværk og effektive byggestyring. Og naturligvis til en fast pris. Sammen får vi jeres boligdrømme til at gå i opfyldelse.

​Individuelle løsninger

Det er nu mere end 34 år siden, Gamborg byggede det første hus. Siden er der opført over 1.000 kvalitets Gamborg villaer. I størrelse, indretning og materialevalg spænder husene vidt, for vi leverer altid individuelle løsninger, tilpasset hver enkelt kunde. Det giver jer mulighed for at sætte jeres helt personlige præg på jeres nye hus.

Når i vælger et Gamborg hus

Når I vælger et Gamborg hus, er intet overladt til tilfældighederne. Vi har styr på tingene, ned til mindste detalje.

Såvel i planlægningsfasen som under selve byggeriet kan i derfor være trygge ved, at opgaven bliver løse til aftalt tid og pris. Og i en permanent høj kvalitet.

​Dette sikrer vi gennem en fast stab af erfarne og kompetente medarbejdere til at styre den efterfølgende byggeproces. Også disse medarbejdere har altid kunden i fokus, hvad enten de er i funktion ude på byggepladsen eller hjemme ved skrivebordet.

​​Med venlig hilsen
Jan Jespersen, Flemming Poulsen og Ole Carstens
Indehavere af Gamborg Byg

Jan Jespersen – Salg, 2463 0304, jan@gamborgbyg.dk

Flemming Poulsen – Salg/Byggeleder, 2120 4910, flemming@gamborgbyg.dk

Ole Carstens​ – Byggeleder, 2463 1709, ole@gamborgbyg.dk

Kristian Høgh – Byggeleder, 5129 1705, kristian@gamborgbyg.dk

(+45) 86 62 85 40
gamborgbyg@mail.dk